HUR MYCKET

ÄR DET VÄRT ATT FÅ DET FILMAT?

Ovanstående fråga kan bara du/ni besvara.

Huruvida du kommer se en bröllopsfilm som en kostnad eller en investering är avgörande för om du tycker det är värt något och hur mycket du tycker det är värt.
En kostnad är någonting som förbrukas där och då vid inköp av en tjänst.
En investering, är också en utgift, men där man däremot förväntar sig en framtida avkastning, i detta fallet emotionell avkastning, något som kommer ge er tillbaka insatsen och mer därtill.

Då vi vet att filmen vi producerar är av sådan klass så vi väljer att kalla det en investering.

1

Käre Patric,
Vi vill tacka varmt och innerligt för att du förevigade vårt bröllop genom din helt otroligt fina film. Vi är så otroligt glada att vi hittade just dig och vi kunde inte vara mer nöjda. Du är verkligen helt otroligt duktig, professionell och tillmötesgående. Stort TACK!

SARA & MANUEL

2

Vi valde Patric Wilhemsson för att fånga dagen på film. Vi hade sett klipp han hade gjort och gillade verkligen kvaliteten på sitt tidigare arbete. Han var underbar att jobba med och vi kände oss så bekväma med honom, han gjorde också lite extra för oss så att han kunde ge oss rätt känsla vi bad om. Det vi sett hittills är fantastiskt!

Jennifer & Alexander

Ni har inget lösenord till konfiguratorn men vill så gärna in och skräddarsy ert paket och boka mig innan någon annan hinner före?

Ta mig till kontaktsidan
STÄNG MENY