BERÄTTAREN

Berättelserna är kärnan i mina filmer. Mitt signum.
Bröllopet är bara ett bakgrund, det är människorna som gör berättelsen. Tanken att fånga karaktärer i våra bröllopsfilmer är det som gör det möjligt att lära känna dessa människor.
Vi försöker att lära känna er som gifter sig. Inte för färgtemat ni valt, dekorationerna, brudföljet eller er budget. Utan vi vill veta vad som verkligen berör er, vad ni drömmer om, och det som sammanför er. Karaktär handlar om djup, lust och avsikt. Att verkligen utveckla en karaktär involverar att ge sin personlighet till tittarna och när man är klar bör man få en känsla av vem dessa människor verkligen är. Tro mig när jag säger att det är sådana historier ni själva kommer bli berörda av.

Låt oss skapa sådana historier tillsammans.

BILDSKAPAREN

Ända sedan jag var barn har jag skapat bilder på något sätt. Teckningar, som alla barn gör. De bästa jag sparade i en pärm och nu använder mina egna barn dessa ritningar för att få inspiration för sin egen konst. Det är säkert ett arv. Senare bytte jag ibland ut penna för en pensel och en duk.
Nuförtiden är min kamera penseln. Telefon, DSLR eller videokamera. Still- eller rörliga bilder. Det spelar ingen roll.
- "Pappa, du vill bara åka dit så att du kan få några fina bilder eller några fina videor, säger mina barn till mig.
Ja det är delvis sant. Men jag vill inte bara ha hem vackra bilder. Jag vill också fånga dessa ögonblick eftersom jag vet att min familj kommer att värna om dessa bilder och kunna återuppleva dessa ögonblick är ovärderligt.
Så, precis som mina barn, njuter av mina "mästerverk" från förr och kommer verkligen att uppskatta varje bild och varje videoklipp jag tar i framtiden, så jag vill ge den glädjen för även för er och för många generationer framöver.

Låt oss skapa bilder tillsammans.

FILMSKAPAREN

- "OMG !! Jag kan fatta hur vacker du är ..."

Brudgummen bryter ihop i tårar vid "first look" och varje ord tas upp av mikrofonen. Jag står 10 meter bort och genom hörlurarna känns det som att han gråter på min axel.

Filmskapande är ett hantverk. Och som alla andra hantverkare behöver du verktyg.
Men i slutet av dagen, om du inte kan utnyttja och förmedla alla verktyg till något som verkligen betyder något, är verktygen ganska värdelösa.

Jag håller en sak särskilt nära mitt hjärta, en sak som naturligtvis inte stillbilder kan bidra med ....ljud.
Den speciella scenen som beskrivs ovan skulle inte vara densamma utan det tydliga, skarpa ljudet. Under dagen kommer det att finnas många av dessa speciella ögonblick där ljud spelar en avgörande roll om du kommer att känna den starka närvaron i din film eller inte och jag kan försäkra dig ... vi har allt under kontroll.

Låt oss skapa det hantverket tillsammans.

MIN FILOSOFI

"Du fick mig att gråta. Igen!"

Jag får ofta höra det.

Att få dig/er att gråta är inte ett mål i sig, men jag vill få er att känna något.

När jag började så vill jag ge ngt bortom de typiska "musikvideo"-stilen man ofta ser.
Ett alternativ för de par som vill ha sina berättelser på det mest naturliga och vackra sättet men med en tredje dimension. Ett alternativ för de par som är lika passionerade som jag är och äventyrlig nog att ge det lilla extra, som jag skulle göra, för att få din film att se ut som ingenting som någon sett tidigare.
Och senare ... när ni tittar på filmen, så vill jag att ni ska känna att det var så värt det.
Även om 40 år från nu vill jag att att era barn och barnbarn ska känna att det var värt det.
Det kan komma en tår ur era ögon och när det gör det vet jag att ni kände något.

Låt oss skapa den känslan tillsammans.
STÄNG MENY