BERÄTTAREN

Detta är kärnan till mina filmer. Mitt signum.
Det är det som driver mig att höra era berättelser om hur ni först spanade in varandra, flyttade till olika delar av världen av någon anledning, oavsiktligt stötte på varandra igen hemma och kunde inte längre undvika Amors pilar. Och allt däremellan.
Eller när du arbetade på ett kryssningsfartyg bara för att hitta din kärlek på motsatta sidan av världen och förde hem honom så att han verkligen kunde bevisa sin kärlek genom att sätta honom i ett land där det regnar 300 dagar om året i stället för att ha solsken 300 dagar om året.
Jag vill också höra de mindre sakerna, vilka dina partners mest attraktiva egenskaper är men även de mindre attraktiva. Vad äter ni till frukost? Era hundars namn. Din mammas hunds namn ... okej, okej, inte allting.
Men stort som litet, det som gör er eller er som ett par bra, det är vad jag vill höra.
Det är de historier jag vill berätta.

Låt oss skapa historier tillsammans.

BILDSKAPAREN

Ända sedan jag var barn har jag skapat bilder på något sätt. Teckningar, som alla barn gör. De bästa jag sparade i en pärm och nu använder mina egna barn dessa ritningar för att få inspiration för sin egen konst. Det är säkert ett arv. Senare bytte jag ibland ut penna för en pensel och en duk.
Nuförtiden är min kamera penseln. Telefon, DSLR eller videokamera. Still- eller rörliga bilder. Det spelar ingen roll.
- "Pappa, du vill bara åka dit så att du kan få några fina bilder eller några fina videor, säger mina barn till mig.
Ja det är delvis sant. Men jag vill inte bara ha hem vackra bilder. Jag vill också fånga dessa ögonblick eftersom jag vet att min familj kommer att värna om dessa bilder och kunna återuppleva dessa ögonblick är ovärderligt.
Så, precis som mina barn, njuter av mina "mästerverk" från förr och kommer verkligen att uppskatta varje bild och varje videoklipp jag tar i framtiden, så jag vill ge den glädjen för även för er och för många generationer framöver.

Låt oss skapa bilder tillsammans.

FILMSKAPAREN

- "OMG !! Jag kan fatta hur vacker du är ..."

Brudgummen bryter ihop i tårar vid "first look" och varje ord tas upp av mikrofonen. Jag står 10 meter bort och genom hörlurarna känns det som att han gråter på min axel.

Filmskapande är ett hantverk. Och som alla andra hantverkare behöver du verktyg.
Men i slutet av dagen, om du inte kan utnyttja och förmedla alla verktyg till något som verkligen betyder något, är verktygen ganska värdelösa.

Jag håller en sak särskilt nära mitt hjärta, en sak som naturligtvis inte stillbilder kan bidra med ....ljud.
Den speciella scenen som beskrivs ovan skulle inte vara densamma utan det tydliga, skarpa ljudet. Under dagen kommer det att finnas många av dessa speciella ögonblick där ljud spelar en avgörande roll om du kommer att känna den starka närvaron i din film eller inte och jag kan försäkra dig ... vi har allt under kontroll.

Låt oss skapa ett hantverk tillsammans.

MIN FILOSOFI

"Du fick mig att gråta. Igen!"

Jag får ofta höra det.

Att få dig/er att gråta är inte ett mål i sig, men jag vill få er att känna något.

För många år sedan såg jag en bröllopsfilm och jag började nästan gråta. Dock inte av glädje. Den gjordes som bröllopsfilmerna gjordes före DSLR-eran, pre-storytelling etc, ..ja ganska mycket före allt.
Det var de längsta 60 minuterna av mitt liv.

Sedan dess har det blivit ett uppdrag för mig att ge ett alternativ till alla som gifter sig och vill ha en film. Ett uppdrag att se till att ingen någonsin får den erfarenheten jag fick den gången. Ett alternativ för de par som vill ha sina berättelser på det mest naturliga och vackra sättet. För de par som är lika passionerade som jag är och äventyrlig nog att ge det lilla extra, som jag skulle göra, för att få din film att se ut som ingenting som någon sett tidigare.
Och senare ... när ni tittar på filmen, så vill jag att ni ska känna att det var så värt det.
Även om 40 år från nu vill jag att att era barn och barnbarn ska känna att det var värt det.
Det kan komma en tår ur era ögon och när det gör det vet jag att ni kände något.

Låt oss skapa den känslan tillsammans.
STÄNG MENY